Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

SAĞLAM: GERÇEKLERLE YÜZLEŞİN

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''Şöyle bir algı oluşturuldu. Samsunspor çıkar bu ligde 5 atar, açık ara önde bitirir diye bir algı. Hayal aleminden uzaklaşmak ve gerçeklerle yüzleşmek lazım'' dedi

TELEKONFERANS TOPLANTI

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, telekonferans sistemi ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağlam, ''Şampiyonluk mücadelesinin ve play-off mücadelesinin birçok takımla yaşanacağı ve belki de bu yarışın son birkaç haftada bile belirlenmesinin zor olacağı bir mücadele bizi bekliyor. Şöyle bir algı oluşturuldu. Samsunspor çıkar bu ligi 3 atar, 5 atar açık ara önde bitirir diye bir algı. Bence bu çok yersiz bir algı. Benim beklentim hayal aleminden uzaklaşmak ve gerçeklerle yüzleşmek lazım" diye konuştu.

VAR SİSTEMİ OLMALI

Geçen hafta oynanan Bandırmaspor karşılaşmasından da bahseden başarılı teknik adam, "Rakibin attığı 2 golde yine hakemin gözünün önünde Oğuz’a yapılan bir bodoslama faul var. Hakem maalesef bunu da göremiyor ve biz 2. golü yiyoruz. Bir maç içinde rakibe verilmeyen bir kırmızı kart, bize verilmeyen bir penaltı var. Rakibin attığı 2 golde iptal edilmesi gereken gol. 4 tane maçın skorunu etkileyecek çok bariz hakem hatası var. VAR sistemi olsa bu 4 bariz hata VAR’da incelenir, tam tersi kararlar verilirdi'' dedi. 

KAZANMAK İSTİYORUZ

Pazar günü oynanacak Akhisarspor karşılamasını kazanmak istediklerini dile getiren Ertuğrul Sağlam, "İnşallah Akhisar karşılaşmasında iyi bir futbolla alacağımız 3 puan, oynadığımız 4 maçta yaşadığımız dezavantaj ve sıkıntıyı atlatmak için faydalı olacaktır. Ligde 4-5 zor deplasman varsa bizim oynadığımız 2 deplasmanı bunlardan sayabiliriz. 2 zor deplasmandan kaybetmeden dönüp bu 4 maçta içerideki karşılaşmalarımızı da kazabilirsek bu kadar sıkıntıya rağmen şu ana kadar istediğimiz gibi geçtiğini söyleyebiliriz'' dedi.