SAMSUNSPOR SERİ İSTİYOR 

Samsunspor'da Markus Gisdol'den Trabzonspor maçı açıklaması: "Gerekirse hayatlarını ortaya koyacaklar" Samsunspor'da Markus Gisdol'den Trabzonspor maçı açıklaması: "Gerekirse hayatlarını ortaya koyacaklar"

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig de 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, bu akşam saat 20.00'de Papara Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. Önemli karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, Karadeniz derbisini kazanıp, galibiyet serisi elde etmek. 

67'İNCİ RANDEVU 

Kırmızı - Beyazlılar ile Trabzonspor daha önce 66 kez birbirine rakip oldu. Bunların 13'ünü Yılport Samsunspor kazanırken, 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un ise 42 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında Trabzon’da oynanan karşılaşmada ise Trabzonspor, Samsun'da ise Samsunspor galip ayrıldı. 

18 MAÇTA 5 GALİBİYET

Samsunspor, 18 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 18'inci sırada 18 puanı bulunmakta.  Rakip filelere 20 gol gönderen Samsun temsilcisi kalesinde 29 gol gördü. Rakibi Trabzonspor ise, bu sezon oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 33 puan topladı. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.