SAMSUN (AA) - Samsun Mercedes Kulübünce düzenlenen 2. Mercedes Kulüp Buluşması, farklı illerden gelen 300'den fazla aracın katılımıyla gerçekleştirildi.

Atakum Belediyesi'nin katkılarıyla Kurupelit Yat Limanı'nda düzenlenen organizasyonda, klasik ve son model Mercedes marka otomobiller, model ve özelliklerine göre çeşitli kategoride yarıştı.

Türkiye'nin dört bir köşesinden 300'den fazla Mercedes'in katıldığı etkinlikte, Mercedes tutkunları yaşanan terör olaylarını protesto etmek için 30 saniye korna çaldı, İstiklal Marşı okudu ve saygı duruşunda bulundu.

Mercedes Kulübü Başkanı Ceyhun Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her tarafından Mercedes tutuklarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ercan, "Buraya bayanlar ve aileler de geliyor. Güzel bir ortam içindeyiz. Bu kadar insanı Türkiye'de bir araya getirmek büyük bir başarı. Bu konuda mütevazı olamayacağım, başarılı buluyorum. İnşallah devamı gelecek." dedi.

Etkinlikte Mercedes'in modellerinin çoğunun yer aldığını aktaran Ercan, antikasından son modeline kadar Mercedes'leri bir araya toplamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.