3 İSİM KADROYA KATILDI 
Yılport Samsunspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer çalışmalarında başrol görevini üstlenen Genel Menajer Mustafa Aztopal, Türk piyasasında Samsunspor’un para dağıttığı algısının olduğunu ve bunun gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Aztopal, “Daha önceden görmediğimiz ve kestiremediğimiz bir virüs sürecindeyiz. Bu zor döneme rağmen 3 önemli transferi bitirerek açıkladık'' dedi. 

4 TRANSFER YAPILACAK
Aztopal, ''Bundan sonraki süreçte 2 yerli sol bek, 1 stoper, 1 kanat ve 1 de forvet olmak üzere yabancı oyuncuları alacağız. Hedefimiz, transferleri ay sonuna kadar tamamlamak. İnşallah bunu başaracağız. Transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu anda görüşme halinde olduğumuz yaklaşık 8-9 oyuncu var. Bunlardan 3 ya da 4 tanesini kadromuza katacağız''diye konuştu. 

YANLIŞ ALGI SORUN OLUYOR
Diğer kulüplerin Samsunspor’u yerli transfer piyasasında farkı algıladığını da belirten Aztopal, ''Herkesin kalbinin Samsunspor için attığını biliyorum. Onun için en güzeli olsun diye çok çalışıyoruz. Özellikle Türk piyasasında, ’Samsunspor çok büyük paralar dağıtıyorlar, biz ne istersek verirler’ diye düşünen bir mantık var. Bu da yok. Samsunspor’un en büyük özelliği, tarihlerine sadık olan bir kulüp olmasıdır'' dedi. 
Salim YILDIZ