Türkiye’nin ilk ve tek acılı lezzetler festivali Acı Fest Chili & Chill’de İstanbulular acının en keyifli haliyle tanışacak.

Türkiye’nin ilk ve tek acılı lezzetler festivali Acı Fest Chili & Chill 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye ve dünya mutfağının en seçkin acılı lezzetlerini İstanbullular ile buluşturmaya hazırlanan Acı Fest Chili & Chill’de, katılımcıları tadımlar, çeşitli workshoplar, konserler ve eğlenceli etkinlikler bekliyor. “Gastronominin En Acı Hali” sloganıyla başlayacak olan dünya mutfağı, usta şefler, barbekü alanları, konserler, süper acı lezzetler, workshop etkinlikleri ve sokak lezzetlerini bir araya getirecek.

Acı Fest Chili & Chill’de festival ziyaretçileri alanında geleneksel tatları ve yeni mangal lezzetlerini tadacak, konser etkinliklerinde Balkan ezgileri ve gypsy müziğini yeniden keşfedecekler. Festivalde ziyaretçiler tadına bakmanın cesaret isteyeceği süper acılı lezzetlerle de tanışacak, dileyenler acı yarışmalarına katılabilecek. Acı Fest Chili & Chill’in workshop etkinliklerinde ziyaretçiler usta şeflerin rehberliğinde acıyla harmanlanan yemeklerin yapımını ve biberle pişirme tekniklerinin inceliklerini öğrenecek. Sokak lezzetleri buluşmasında ise ziyaretçiler dönercisinden köftecisine kadar İstanbul’un çeşit çeşit gerçek sokak lezzetini bir arada bulacak.