Manisa Kantinciler Derneği Başkanı Vahdettin Özkan ve yönetimi, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’ü ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi.
Kantinciler Derneği Başkanı Özkan, her iki ziyaretinde de okulların açılmasına kısa bir zaman kaldığını belirterek çalışmaları hakkında müdürlere bilgi verdi. Ziyaret sonrasında bilgi veren Özkan, derneklerinin oda statüsünde işlem görmesi için Bakkallar Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kantinciler Derneği arasında bir protokol yapmak istediklerini, bu isteklerine de olumlu yanıt aldıklarını kaydetti. Başkan Özkan, müdürlere hizmet kalitesi, kantinlerde satılan ürünler ve okul kantinlerinin denetimleri hakkında da bilgi verdiklerini ifade etti.
Kantincilerin sorunları hakkında da bilgi verdiklerini aktaran Özkan, “Kantin kiralarının yüksek olduğunu ilçe milli eğitim müdürlerimize aktardık. Kiraların yüksek olması nedeniyle kantinci arkadaşlarımız zor durumda kalıyor. Bunun dışında bir de okul etrafındaki büfelerin denetimleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.