Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Samsun'da ortak akla değer vermeyen bir  yönetim anlayışının olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini öne sürerek, Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olma yolunda ilerlediğini açıkladı.

SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Bafra'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Bafra'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı

UMUDU YEŞERTMEK ZORUNDAYIZ

Yeşilyurt, Kanal S ekranlarında Gürkan Sarıkaya'nın sunduğu Günaydın Samsun programının konuğu oldu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı noktasında net mesajlar veren Yeşilyurt, "Kurtuluş mücadelesinin verildiği bir şehirde siyaset yapıyorsanız idealleriniz için bunu yapmalısınız. İdealleriniz ise milletin refahı, huzuru, dünyada onurlu birer vatandaş olarak yaşamını temin etmektir. Bu da yerelden başlar. Biz makamlar için mücadele vermiyoruz. Ama o makamlar elde edilmeden idealleri hayata geçiremezsiniz. Artık sızlanma dönemi değil. İktidara oy verenler dahil 85 milyon vatandaşta umutsuzluğun hakim olduğu bir dönemde yeniden umudu yeşertmek zorundayız" dedi.

BU ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ

"Samsun önce ayağa kalkmalıdır ki, Türkiye ayağa kalsın" diyen Yeşilyurt, "Hedeflerimiz hep bu çerçeve içerisindedir. Türkiye'nin makus talihini, toplumumuza umutsuzluk veren bu siyaset anlayışını değiştirmek istiyoruz. Siyaset tavandan değil, tabandan şekillendirilir. Bir alt yapı sorununu dahi çözemeyen belediyecilik anlayışının değişmesi lazım. O zaman buralara talip olmalı ve bu ortak akla değer vermeyen yönetim anlayışının bir an evvel değişmesi lazım. Bizim adaylığımız da bu çerçevededir" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.