Samsun Medya Grubu Genel Koordinatörü Barış İpek, dünyanın en büyük ‘Havacılık, Uzay ve Teknoloji’ festivali  TEKNOFEST için Kanal S TV'den geri sayımı başlattıklarını duyurdu 

GÜNDEM TEKNOFEST

Samsun'un tek uydu kanalı Kanal S TV'de yayınlanan Samsun Medya Grubu Genel Koordinatörü Barış İpek'in moderatörlüğünde, siyasetçi Aylin Tat ve Gazeteci Said Çetintaş'ın da yer aldığı 'Sağlı Sollu Duruş' programının bu haftaki gündemi  30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Çarşamba Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenecek dünyanın en büyük ‘Havacılık, Uzay ve Teknoloji’ festivali TEKNOFEST oldu. 

BEKLENTİMİZ TOPYEKÜN HEYECAN

Programda TEKNOSFEST'in önemine değinen Samsun Medya Grubu Genel Koordinatörü Barış İpek, "Konuşurken dahi bizi gerçekten farklı bir atmosfere sokan TEKNOFEST ile ilgili bir başlık açmazsak olmazdı. TEKNOFEST meselesiyle ilgili benim hissettiğim bir şey var. Sanki top valide onun sırtında. Vali Bey komisyonları topluyor. Bir şeyler yapıyor. Alt yapı çalışmaları ve yerlerle ilgili bir takım çalışmalar. Bizim eleştirdiğimiz yada olmasını heyecanla beklediğimiz konu; Şehrin bu konuyla ilgili topyekun bir heyecana sahip olması. CHP'si, MHP'si, İYİ Parti'si veya diğer partilerle beraber, siyasal anlamda bir çizgi üstüne koyup devam etmesi noktasında bir heyecanımız vardı. Biz bu heyecanımızı hala devam ettiriyoruz. Başarıyla da yürütüleceğine inancımız tam. TEKNOFEST çok ama çok önemli bir festival ve içerik. Dolayısıyla hem içerik hem de buradaki konuklarımızla beraber Samsun'da bambaşka bir hikaye oluşmasını bekliyoruz" dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Said Çetintaş ise TEKNOFEST'in resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla TEKNOFEST'e 55 gün kaldığını hatırlatıldığını ve 'TEKNOFEST için şafak Samsun! 55" diyerek bir paylaşımda bulunduğunu kaydetti. Bunun üzerine İpek, "TEKNOFEST ile ilgili bir görsel tarım havuzu oluşup, bunlar bütün Samsunluların hizmetine sunulup isteyenlerin bunları alıp da o görselleri paylaşabileceği bir havuz oluşturulabilir. Kanal S TV'mizde TEKNOSFEST'te geri sayımı başlattık. Bu konuyla ilgili üzerime düşen hassasiyeti ve düşünce tarzımızı da en azından yansıtması açısından bugün de bir milat olmuş olsun. 55'ten geriye saymaya başladık" ifadelerini kullandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.