Samsun amatörü ve Bölgesel Amatör Lig'de yaşananların konuşulduğu Kanal S ekranlarında yayınlanan 'Amatörün Sesi' programına yorumları ile değer katan Eski Futbolcu, Teknik Direktör Hasan Şengün Bölgesel Amatör Lig'in dokuzuncu haftasını değerlendirdi.

"BEKLENTİLERİN HÂLÂ ALTINDA"

"Alaçamspor içerde oynamaktan ziyade deplasmanda daha iyi oynayan bir ekip. Biliyorsunuz Samsun sıralaması diye bir şeyde var. Altta kaldığınız zaman küme düşüyorsunuz. Alaçamspor ya kazanıyor ya da kaybediyor. Halbuki Perşembespor maçında kazanamıyorsan da kaybetmemen lazım. Tecrübesizliğe bağlıyorum ben bunu. Şu da bir gerçek oyuncuların sakat olması, Alaçamspor’u olumsuz etkiliyor. Büyükşehir takımı hala beklentilerin altında gidiyor. Kafadan Türk Metal karşısında 3 gol yiyince onu döndüremediler. Sıkıntılı bir süreç devam ediyor. Bir kriz var orada. Krizi de yönetmek kolay olmuyor" diye konuştu. 

"GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLER"

Son olarak Hasan Şengün bu hafta Samsun temsilcilerinden tek kazanan olan Çaraşmbaspor ile ilgili, "Bu hafta da önemli bir maçları var içerde. Özellikle Niksar maçı zor bir maç olacaktır. Ben biraz seyrettim maçı. Çarşambaspor iyi başladı maça. Golü de buldular. Ama Bartınspor’da zaman zaman oyuna dahil oldu. Çarşambaspor adına özellikle kalecileri iyi top oynadı. Ayrıca, Bartın seyircisi maçtan sonra Çarşambaspor’u tribüne çağırarak alkışladılar. Bu da futbolda görmek istediğimiz görüntüler" ifadelerini kullandı

NEDİM AYDIN

Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.