CHP İlçe Başkanı Turgay Özçelik ile İYİ Parti İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ile MHP İlçe Başkanı Murat Akoğlu'na Kanal S ekranlarından çağrıda bulunarak, Atakum'un sorunlarını aynı masa etrafında konuşmaya davet etti.  

"BİR ARADA OLALIM"

Samsun Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin İçinden programının konuğu, CHP İlçe Başkanı Turgay Özçelik ile İYİ Parti İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam oldu. AK Parti ve MHP ilçe başkanlarına çağrıda bulunan Başkan Turgay Özçelik, "Biz bu tarz programlara, diğer partideki arkadaşlarımızla da birlikte katılmak isteriz. Meselemiz Atakum'u konuşmak. AK Parti ve MHP ilçe başkanımızda naif arkadaşlarımız. Siyasi tarafı bir yana bırakarak sorunları birlikte konuşabilmemiz, Atakum için ortak bir oluşturabilmemiz çok önemli. Burada bir siyasi yarış, siyasi üstünlük oluşturmak gibi bir düşüncemiz yok. Atakum için beraber ne yapabiliriz? Bunu konuşalım isteriz" dedi.

BİZİ MUHALİF DÜŞÜNMEYİN

Başkan Çam da Özçelik'in çağrısına destek vererek, "Bu memleket hepimizin memleketi. Mevcut iktidarın yerelde bizleri muhalif olarak düşünmemeleri gerekiyor. Biz o bölgede yaşayan insanların temsilcileriyiz. En doğal hakkımız sizlerden talep de bulunmak. Umarım talebimiz bir karşılık bulur ve tüm ilçe başkanlarıyla aynı masada bir araya gelir ve Atakum'un sorunlarını konuşuruz" ifadelerine yer verdi.

"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Ayrıca 2023 seçimlerine hazırlık kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini ve seçime hazır olduklarını dile getiren Başkan Özçelik, "Yaklaşık 500 sandık görevlilerimizi asil ve yedekleriyle beraber hazırladık. Bu hafta sonu seçim var deseler bizler hazırız. Atakum'da hiçbir eksiğimiz yok. Seçim sandıklarında görev yapacak hukukçularımızda dahil sandık görevlilerimizle seçime hazırız. Yeter ki iktidar bu pazar seçim yapalım desin" diye konuştu.

"2023 SEÇİMLERİNE HAZIRIZ"

Başkan Selen Gülhan Çam da seçime hazır olduklarını dile getirerek şunları söyledi:  "Mahalle temsilcilerimiz, seçim koordinasyon merkezlerimiz, sandık görevlilerimiz yarın seçim olacakmış şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her şeyimiz hazır bir şekilde bekliyor.  Teşkilatı ve yapılanma olarak hazırız.  Bunun dışında saha çalışmalarımız devam ediyor. İYİ Parti burada dedirtmek istiyoruz. Gerek saha çalışması anlamında gerekse parti içi çalışmalar anlamında seçim için hazırız."

Ayrıca CHP İlçe Başkanı Turgay Özçelik ile İYİ Parti İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la da görüşerek, Kanal S'ye hayırlı olsun temennilerini iletti. Özçelik ve Çam, Samsun'un en büyük eksikliğinin giderildiğini belirterek, Kanal S'nin önemli işlere imza attığını dile getirdi. 

Haber Kaynak: Zeynep BARUTCU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.