"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

KALBİR’in Cumhuriyetin 100. yılını ‘Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ ilan ettiğine dikkat çeken KALBİR Samsun İl Temsilcisi Murat Bulut, Cumhuriyetin 100. Yılında kalite meşalesini Ankara’dan yaktıklarını ve Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyetin 100. yılında en az 100 faaliyet sözü verip, söz namustur anlayışı ile ülke genelinde yapılan 117 faaliyet ile verilen sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 

“BİLİM MERKEZLİ  İNSAN YETİŞTİRİYORUZ” 

KALBİR’in merkezine bilimi koyduklarını ve bu merkezde yoluna devam ettiğini belirten Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:  “KALBİR bilim merkezli insan yetiştiriyor. Kalite şehri Bursa’da, ‘Kalite Olgusu’ ana teması ile iş dünyasına hazırlık programları yapıyor, sanayiye ve iş dünyasına problem savaşçıları yetiştiriyor. ‘Milli Ses’ veriyor ve herkesi milli ses vermeye davet ediyor. Ülke geneli yapılan çalışmalarla Cumhuriyetimizi 2. Yüzyılına hazırlayacak projelerimize ara vermeden devam ediyor.” 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan: “Engelli bireylerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan: “Engelli bireylerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz”

Ziyarete, KALBİR Derneği Başkanı Mustafa Karaman, yönetim kurulu üyeleri ve 21 İl temsilcileri katıldı.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.