Bozüyük Belediyesi tarafından eğitime ve spora verilen destek devam ederken, Arif Nihat Asya Ortaokulu bahçesinde yaz tatili ile başlayan sentetik saha çalışmaları tamamlandı.

Bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanan sentetik saha çalışmaları sonunda okul tam bir kompleks tesise kavuşurken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tamamlanan sentetik sahayı yerinde inceledi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulu’na gelerek okul bahçesindeki çocuklar ile sahaya girdi. Çocukların daha iyi şartlarda hobilerini ve sportif faaliyetlerini sürdürmeleri için çalıştıklarını belirten Başkan Bakıcı, “Bizler Bozüyük’te çocuklarımızın özel okul standartlarında imkânlar ile eğitim almalarını istiyor ve bu yönde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız her zaman en iyiye ve en güzele layıktır. Arif Nihat Asya Ortaokulu’na kazandırdığımız sentetik sahamız tüm çocuklarımıza ve mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Sentetik sahayı karşılarında gören çocukların gözlerindeki mutluluk görülmeye değerken, Bozüyük Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sentetik sahaların 13’üncüsü hizmete açılmış oldu.