Kadere Bak! Samsun'da Babasının Cenazesinde Kalp Krizi Geçirdi! Samsun'da yaşayan İlker Velioğlu, babasının cenazesinde geçirdiği kalp krizi sonucu Trabzon'da hayatını kaybetti

Samsun'da ailesiyle yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu ölen babasını defnetmek için Trabzon'a giden İlker Velioğlu, cenazede geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

ÇİFTE ACI Samsun'da bulunan bir göz hastanesinde vale olarak çalışan İlker Velioğlu, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden babası Celil Velioğlu'nun cenazesi için Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'ne gitti. Celil Velioğlu'nun cenazesi ilçede bulunan Çakmak Cami'nde kılınan namazın ardından defin etmek için Aksaklı Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Burada defin esnasında fenalaşan oğlu İlker Velioğlu, bir anda yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği İlker Velioğlu'nun kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Velioğlu, kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlker Velioğlu'nun babası ile bir gün arayla ölmesi ise sevenlerini derinden yaraladı.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.