Suşehri ilçesinde Karşıyaka Mahallesinde yapılması planlanan mesire alanındaki çalışmaları inceleyen Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, “Suşehri halkı ailesi ile hoşça vakit geçireceği güzel bir mesire alanına kavuşacak” dedi.

Kaymakam Perçi Karşıyaka Mahallesinde bulunan mesire alanına giderek çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Perçi, “Karşıyaka mahallemizdeki bu alanın en yakın zamanda Suşehri halkına kazandıracağız. Suşehri halkının boş vakitlerini ailesi ile birlikte zaman geçirebilecekleri bir ortamın hazırlıyoruz. Mesire alanında piknik yerleri, büfe, çocuk oyun alanları, spor alanları, kır gazinosu, su deposu, seyir alanı, tuvalet ve otopark bulunacak. Mesire alanını kullanan ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak için ise giriş ve çıkışlarda kontroller yapılacaktır. Kelkit vadisinde hızla yükselen bir ivme yakalaması için Suşehri ilçemizde halkımızın rahatlıkla kullanabileceği sosyal alanların çoğaltılması yönünde çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşımız ailesiyle huzur içerisinde hoşça vakit geçirebileceği alanlara kavuşacaktır” dedi.