VakıfBank, Sultanlar Ligi’ndeki dördüncü maçında evinde karşılaştığı Galatasaray’ı 25-19, 25-15 ve 25-18’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Vestel Venus Sultanlar Ligi 4. haftasında VakıfBank, evinde Galatasaray ile mücadele etti. Karşılaşmaya iyi başlayan VakıfBank, teknik molasını 12-7 önde geçtiği ilk seti 25-19’la kazandı. Sarı-siyahlılar, teknik molasına 12-8’lik avantajlı girdiği ikinci seti ise 25-15’lik skorlarla kazanıp 2-0 öne geçti. Sarı-siyahlılar, 3. sette teknik molaya 12-7, seti de 25-18 kazanarak maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Guidetti: "Çok üst seviyede oynuyoruz"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, "Galatasaray’ın henüz tam olarak hazır olduğunu söyleyemeyiz. Yeni oyuncuları var. Dolayısıyla zamana ve birlikte antrenman yapmaya ihtiyaçları var. Kendi takımıma baktığımda ise oyuncularımın ortaya koyduğu voleybol seviyesinden çok mutluyum. Gerçekten çok üst seviyede oynuyoruz. Blok tutmada ve defansta inanılmaz oynadık. Naz çok iyi oynadı. Genel olarak takımın performansından memnunum" diye konuştu.

VakıfBank’ın başarılı oyuncularından Kübra Çalışkan ise, "Sahada istediğimizi yaptığımız maç bir maç oldu. Set vermeden kazandığımız için de çok mutluyum. Çok çalışmamızın da karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı, ortaya koydukları iyi performans nedeniyle tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.