Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) “açık kapı” günü ziyaretlerinde, akademik ve bilimsel çalışmalardan sosyal sorumluluk projelerine, üniversite yönetiminin yürüttüğü faaliyetlerden iş birliklerine kadar geniş bir yelpazede paylaşımlar gerçekleşiyor.

Bu kapsamda akademisyenler, idari personel ve öğrenciler, sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini Rektör Bilgiç ile paylaşarak katılımcı ve dinamik yönetim anlayışına katkıda bulunuyorlar.

Bu haftaki ziyaretçiler arasında bulunan Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saim Can Beritan "Şehir Ödülleri Türkiye 2107" projesi ödülleri kapsamında “Küresel Kentler Bağlamında Yaşam Kalitesi Göstergelerine Kalitatif Bir Bakış: İstanbul - New York Karşılaştırması” başlıklı doktora çalışması ile kazandığı en iyi tez ödülünü Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e takdim etti.

Rektör Bilgiç’e kahve sürprizi

“Açık kapı” günü kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesinin çeşitli birimlerinde okuyan girişimci öğrenciler de Rektör Bilgiç’i ziyaret ederek ürettikleri 7 karışımlı kahveyi ikram etti. Gıda mühendisi ve diyetisyen öğrenciler tarafından hazırlanan keçiboynuzu, menengüç, salep, kakule, kakao, yemen kahvesi ve son olarak kahve kremasından elde ettikleri kahveden içen Prof. Dr. Bilgiç öğrencilere başarılar diledi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç “Üniversiteye dair fikri ve projesi olan herkese kapılarımız açık” diyerek tüm ziyaretçilerine başarılar dileyerek teşekkür etti.

“Açık kapı” günü başarı ve iyi niyet temennilerinin paylaşılması ile sona erdi.