Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hakem Cüneyt Çakır'la ilgili imalı konuştu. Kafkas, "Cüneyt Çakır'a bir şey söylenmez. Büyük bir hakem, estağfurullah biz ona ne söyleyebiliriz ki!" dedi.

Karabük deplasmanında altın bir puan bulan Torku Konyaspor, ligin bitmesine 2 hafta kala ligde kalmayı garantileme yolunda önemli bir adım attı.

Maçtan sonra değerlendirmede bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yakaladıkları pozisyondan sadece iki tanesini değerlendirebildiklerini belirtti. Kafkas, "Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Net bir skor avantajı yakaladık. Maalesef 10-12 dakika bu skor avantajını koruyamadık. Bunun da nedeni oyuncularımızın genç ve tecrübesiz olmaları. Belki bize Avrupa kupası kapılarını açabilirdi. Diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz, o maçların sonuçlarına göre iddiamız devam edebilir." diye konuştu.

Kafkas, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın yönetimiyle ilgili soruya "Eneramo'nun kesildiği bir ofsayt pozisyonu vardı. Avrupa ve Türkiye'nin en iyi hakemlerinden laf söylememiz olmaz. Ama Allah onun yolunu açık etsin. Cüneyt Çakır'a bir şey söylenmez. Büyük bir hakem, estağfurullah biz ona ne söyleyebiliriz ki! İki maçı da kazanmak için oynayacağız. Sivas da kazanırsa bir sıkıntı olabilir." ifadelerini kullandı.

Kardemir Karabüksporlu Ahmet İlhan Özek ise "Çok üzgünüm, 2-0 öne geçtiğimiz maçta 80'den sonra iki gol yedik. Kazanmamız gereken maçtı. Güzel bir fikstürümüz vardı. Fenerbahçe maçını kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

2-0'dan iki iki yapmalarına memnun olduklarını belirten Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise "İlk devre pozisyon vermeden yediğimiz bir gol var. İkinci devrenin başlamasıyla golü yedik ama golü yedikten sonra oyunun inisiyatifi bizdeydi. Forveti çiftledik, hatta üçledik skoru değiştirme anlamında. Oyunun son 20 dakikası tempoyu yükselten takım puan almayı başarır. Bir de penaltı kaçırdık. Özellikle Karabükspor gibi bir takıma hem penaltı kaçırıp iki de gol atıyorsanız iyi işler olduğunu düşünüyorum. Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum. Gönlümüz burada ligi bitirmekti ama diğer sonuçlar da önemli. Yan yana 15 maç oynamamış futbolculardan oluşan bir takım. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Kopuk kopuk oynuyoruz, bu da zaman içerisinde düzelir diye düşünüyoruz." dedi.

Torku Konyaspor'dan Selim Ay da, iki takımı da tebrik ederek "Oyun iki takıma da yakıştı." değerlendirmesini yaptı.

Tolga Ünlü ise karşılaşmada çok iyi mücadele olduğunu, sergiledikleri oyunla kalitelerini ortaya koyduklarını belirtti.