TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Zonguldak Kömürspor'la karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Gümüşhanespor'u 3 golle geçerek moral buldu. Hafta içinde Teknik Direktör İrfan Buz'un istifası sonrasında takımın başına Antrenör Recep Sermet Boyar geçerken, Boyar'in takımın başında olduğu ilk maçta Gümüşhane deplasmanında 3 gollü galibiyet geldi. 

ERCAN VE OKAN HAZIR GİBİ

Boyar, müsabakanın ardından "Çok mutluyuz bu sonuca ihtiyacımız vardı. Uzun zamandır oynamayan Ercan ve Okan harika oynadı. Aidiyet duygusu ile oynadılar. İnşallah devamı gelecek" ifadelerini kullanmıştı. Uzun süren sakatlıklarının ardından kadroya giren Ercan Yazıcı ve Okan Dernek'in lig maçlarında da forma giymeye başlayabileceğinin sinyalini verdi. 

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

Yılport Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor A.Ş. maçı hazırlıklarına dün sabah yaptığı idman ile başladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma hareketleri, pas ve 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından son buldu. Enes İslam İlkin, Fizyoterapist Erdoğan Akçiçek ve Oğuzhan Şimşek eşliğinde takımda ayrı çalıştı. Sakatlığı bulunan Bünyamin Cesur Karataş ile hasta olan İlyas Kubilay Yavuz antrenmana katılmadı.