'YARALAR SARILANA KADAR DEVAM'

Kırmızı Beyazlıların Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel, yaşanan deprem felaketi sonrası, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Bilen, deprem bölgelerine yardımların devam edeceğini belirterek, "Allah bir daha bu acıyı göstermesin. Ülkemizin başı sağ olsun. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım'dan başlayarak, dernek, şirket yönetimimiz ve taraftar gruplarımız hepimizi gururlandıran inanılmaz bir çalışma yapıyoruz. Bu, 'Bir gün iki gün yaptım bitti' diye bir durum değil. Yaralar sarılana kadar elimizden ne geliyorsa, hem şahıslar olarak hem de kurumlarımız olarak, yapacağız yapmaya devam edeceğiz"  

'3'ER PUAN EKLENECEK'

TFF'nin deprem sonrası kulüp yöneticileri ile bir araya geldiğini ve ligde çekilen Adanaspor ile Malatyaspor'la karşılaşacak takımlara 3'er puan ekleneceğine değinerek, "Depremzedeler için, Spor Toto 1. Lig Kulüpler Birliği olarak, 5 milyon lira gibi bir fon toplanacak. Toplantıda Malatyaspor ile Adanaspor'un ligden çekilme taleplerini yinelediler. Bizdeki kulüp sayısı böylelikle 17'ye düştü. Bu sene bu 17 takımla yeni bir karar alınmazsa, 3-4 Mart'tan itibaren fikstür kaldığı yerden devam edecek. Oynanacak maçlarda Adanaspor ve Malatyaspor ile karşılaşacak takımlara 3 puan ilave edilecek. Önümüzdeki yıl da iki takım kaldıkları yerden devam edecekler. 

'BİR NEBZE KATKI OLSUN'

Bilen, lig öncesi hem depremzedelere destek hem de takımın formdan düşmemesi adına hazırlık maçları yapmayı planladıklarını belirterek, şunları söyledi: Önümüzdeki 3 haftayı takımımız antrenman yaparak devam ediyor. Bu kapsamda, hem kulübümüzün hem de deprem zedelere katkı sağlayabilmek amacıyla hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Görüştüğümüz ve görüşmeye devam ettiğimiz takımlar var. Samsun'da hazırlık maçı oynayıp, hem takımızı hazır tutmak hem de deprem zede kardeşlerimize bir nebzede olsa katkı sağlamak istiyoruz. Bununda takvimi tahmin ediyorum, yaptığımız görüşmelerle bir iki güne belli olur"

SAMSUNSPOR'DAN AÇIKLAMA 

Yılport Samsunspor sosyal medya hesabından açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Milletçe yaşadığımız bu zor dönemin, hep birlikte tek yürek olarak üstesinden geleceğiz. 18 Şubat Cumartesi günü Samsun'da oynayacağımız 52 Orduspor FK karşılaşmasının ve 22 Şubat Çarşamba günü Ordu’da oynayacağımız Orduspor 1967 A.Ş. karşılaşmasının tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacaktır. #Birlikteyiz

Haber Kaynak: Esra VURAL ÖZEL HABER 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.