Major Sound projesi kapsamında düzenlenen müzik atölyelerinde Suriyeli göçmen çocuklardan oluşan koro, dinleyenlere barış ve sevgi aşıladı.

Sosyal çalışmalarıyla adından söz ettiren SosyalBen Akademi danışmanlığında yürütülen Major Sound projesi, Cumartesi akşamı sevgi ve barış rüzgarları estirdi. Müziğin iyileştirici gücü hedefiyle çocukların sosyal becerilerini geliştirmeleri ve kültürlerini paylaşmalarına destek olmayı hedefleyen Major Sound projesi kapsamında düzenlenen müzik atölyeleri, Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirilen Suriyeli göçmen çocuklardan oluşan koronun konseriyle son buldu.

SosyalBen Akademi öğrencisinden Major Sound lideri Arda Özsoy, bu projede göçmen çocukların sanat eğitimi ile birlikte yeteneklerini fark ederek topluma kazandırılabileceğini, imkan verildiği takdirde başarılara imza atabileceklerini gözler önüne sermek istediğini belirtti.

Aylarca verilen emeğin bu anlamlı konserle taçlandırılması ve göçmen çocukların başarısı, dinleyiciler tarafından büyük alkış aldı.