• Samsun Tekkeköy ve Çarşamba’da saha ziyaretleri gerçekleştirildi.
  • İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta talep ve önerileri yerinde dinledi.
  • Muhtarlar esnaf odaları çiftçiler ve sanayi esnafıyla görüşmeler yapıldı.
  • Ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri toplantılarda ele alındı.
  • Şehit ailesi ziyareti ve sivil toplum buluşmaları programda yer aldı.
  • Resmî kaynak İYİ Parti Samsun İl Teşkilatı; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.

İlçelerde muhtarlar, esnaf odaları, çiftçiler ve sanayi esnafıyla bir araya gelen Usta, karşılaşılan problemlere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak çözüm önerilerini paylaştı. Toplumun her kesimiyle kurulan temaslarda, ekonomik ve sosyal beklentiler öne çıktı.

Whatsapp Image 2026 01 27 At 15.42.19

İSTİŞARE VURGUSU

Programın ilk durağı Tekkeköy İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Ali Çalık ve teşkilat üyeleriyle buluşan Dr. Erhan Usta, partiye yeni katılan üyelere rozet taktı. Ardından Tekkeköy Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden heyet, Dernek Başkanı Taner Samancı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Görüşmede mahallelerin mevcut sorunları ve çözüm beklentileri masaya yatırıldı. Usta, yerel yönetimlerle sürekli diyalog ve istişarenin önemine dikkat çekerek, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için muhtarlara teşekkür etti.

Samsun’da minik yüreklere LÖSEV'den büyük moral
Samsun’da minik yüreklere LÖSEV'den büyük moral
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 01 27 At 15.42.19 (1)

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASADA

Tekkeköy Şoförler Odası Başkanı Murat Erol ile Ziraat Odası Başkanı Ahmet Halit Yücel’i de ziyaret eden İYİ Partili heyet, esnaf ve üreticilerin yaşadığı sıkıntıları dinledi. Görüşmelerde özellikle ekonomik koşulların sahaya yansımaları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Tekkeköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na yapılan ziyarette ise yeni seçilen Başkan Deniz Çıkış’a hayırlı olsun dilekleri iletildi. Ardından Tekkeköy sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Usta, "Tekkeköy sokaklarında esnafımızla bir araya geldik. Selamlaştık, hal hatır sorduk; emeği, alın terini ve sahadaki gerçekleri yerinde dinledik. Bizlere gösterdikleri samimi ilgi ve misafirperverlik için Tekkeköylü hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

11 Kasım 2025’te Gürcistan sınırları içinde düşen uçakta şehit olan Emre Altıok’un ailesine de taziye ziyaretinde bulunan Usta, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Samsun Tesis Yöneticileri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına katılan Dr. Erhan Usta, tesis yönetimi sektöründeki sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Son olarak Çarşamba Sanayi Kooperatifi Başkanı Abbas Pak ve esnaflarla bir araya gelen Usta, sorunları dinleyerek çözüm için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı

Başkan Hacı Eyüb Güler tebrikleri kabul etti: "Kazanan şoför esnafı oldu"

MHP'li İlyas Topsakal'dan dikkat çeken ABD yorumu

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: SAMET ÖZEN