İYİ Parti Kavak İlçe Başkanlığı'nda Kenan Yıldırım, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Öte yandan Salıpazarı’nda Ali Şahin, ilçe başkanlığına getirildi.

Samsun'un en büyük ilçesi hangisi? İşte yanıtı
Samsun'un en büyük ilçesi hangisi? İşte yanıtı
İçeriği Görüntüle

"HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, kongre sürecinin ilçelerde başladığını vurguladı. 17 ilçede birlik ve beraberlik içinde kongrelerin gerçekleştirileceğini belirten Aksoy, "Milletimizin hak ettiği hür, müreffeh, mutlu ve aydınlık yarınları hep birlikte inşa edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Whatsapp Image 2025 09 25 At 17.40.40

Kavak ve Salıpazarı ilçelerindeki kongrelerin tamamlandığını ifade eden Aksoy, "Kavak ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Güven tazeleyen ilçe başkanımız Kenan Yıldırım ve yeni yönetimine başarılar diliyoruz. Salıpazarı'nda ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı eski İlçe Başkanımız İsmail Kahramanoğlu ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Yeni Başkan Ali Şahin ve yönetimine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: DOĞUŞ İLHAN