İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, vatandaşlara seslenerek, "Oy vermek demokrasimizin hala yaşadığını kanıtlamaktır. Oy vermek bu ülkeyi ne kadar çok sevdiğimizi göstermektir. Bu seçim gizli ajandası olanlara dur deme fırsatıdır" dedi.

HALKA SORDU

Usta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "Nasıl bir ülke olacağımızı sizin vereceğiniz oy belirleyecek" diyerek vatandaşa bazı sorular yöneltti. Usta, "Nefret ve korkuyla bölünmüş bir ülke mi olmak istiyoruz? Yoksa umut ve inançla birleşmiş bir ülke mi olmak istiyoruz? Dünyadaki gelişmelere körleşmiş bir ülke mi olmak istiyoruz? Yoksa ortak sorunları çözmede dünyaya öncülük eden bir ülke mi olmak istiyoruz? Sadece zenginleri ve güçlüleri kollayan bir ülke mi olmak istiyoruz? Yoksa vatandaşları arasında ayrım yapmayan, Türk Milletinin yararına çalışan bir ülke mi olmak istiyoruz? Tek kişinin keyfine göre yönetilen bir ülke mi olmak istiyoruz? Yoksa kanunlarla yönetilen bir ülke mi olmak istiyoruz?
Liyakatsiz, tutarsız siyasetçilerle yönetilen bir ülke mi olmak istiyoruz?
Yoksa alanında iyi yetişmiş, bilgi birikimine sahip siyasetçilerle mi yönetilmek istiyoruz? Açılım yolu yürüyenlerin, sınırları kevgire çeviren hainleri kenardan izleyenlerin yönettiği bir ülke mi olmak istiyoruz? Yoksa Türk Milliyetçilerinin, Atatürkçülerin, anayasanın ilk dört maddesini namus bilenlerin yönettiği bir ülke mi istiyoruz? Yapmış olduğu her türlü yolsuzluk, hırsızlık, ayrımcılık ve devlet yönetimindeki başarısızlığı karartmak için yüce dinimiz İslam’ı kullananların yönettiği bir ülke mi istiyoruz? Yoksa ahlaki değerlerimizi ve yüce dinimizi siyaset malzemesi yapmayanların yönettiği bir ülke mi olmak istiyoruz?
 Hizbullah'ı terör örgütü olarak tanımayan, Türklük kavramının geçtiği her şeye karşı duran Hüda-Par’a boyun eğenlerin iktidar olduğu bir ülke mi istiyoruz?
Yoksa Türk vatanı için canını veren şehitlerinin mirasına sahip çıkan, “Türkiye Türklerindir” diyenlerin yönettiği bir ülke mi istiyoruz?" sorularını vatandaşa sordu.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.