COŞKUYLA KARŞILANDI

Samsun Milletvekili, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, Samsun Milletvekili Adayı Yunus Gün ile Bafra’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretleri yapan Erhan Usta, bazı STK’ların da misafiri oldu. Ardından Çetinkaya Mahallesi ve Koşuköyü Mahallesi’ne giden Erhan Usta, burada vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşların kendilerine olan ilgi ve alakasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Erhan usta, şöyle konuştu: “İYİ Parti olarak hem şehrimize, hem de ülkemize önemli katkılar sağlamak için yola çıktık. Tamamı Samsunlu olan aday listemizle gece gündüz demeden çalışmalar yapıyoruz ve kıymetli halkımıza planlarımızı anlatıyoruz. Karşılaştığımız ilgi bizim daha istekli çalışmamızı sağlıyor.”

BİZDEN TERÖRİST ÇIKMAZ

“Bizler İYİ Partili milletvekilleri olarak halkımıza vaatlerimizi anlatıyoruz. Seçim çalışmalarımızda kirli siyasetten uzak durup, projelerle rekabet etmeye çabalıyoruz. Her ne kadar bizi terörle ilişkilendirmeye çalışsalar da halkımız bu yalanlara itibar etmiyor. Bizden terörist çıkmayacağını, tek derdimizin ülkemizin ve şehrimizin daha iyi yerlere gelmesi olduğunu halkımız biliyor, görüyor.”

DESTEKÇİMİZ HALKIMIZ OLACAK

“Bafra’da gerçekten çok iyi karşılandık. Bizler vatandaşlarımıza projelerimizi anlattık, onlar da bizlere sorunlarını dile getirdi. İnşallah iktidara geldiğimizde halkımızın tüm sorunlarını ortadan kaldırabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Daha iyi bir Samsun, daha iyi bir Türkiye için gece gündüz çalışacağız. Bunu yaparken de en büyük destekçimiz halkımız olacak.”

YAREN YALNIZ 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.