İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 3.Olağan kongresine katılan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş “Demokrasinin en iyi yaşandığı parti İYİ Parti” diyerek KANAL S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

“İNSANLAR DEMOKRASİYİ ÖZLEMİŞ”

Kongreye katılımın çok güzel olduğunu söyleyen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş sözlerini şöyle sürdürdü “Demokrasinin en iyi yaşandığı parti İYİ Parti, bunu dışarıdan ve  içeriden herkes görmüş oldu. İlkadım’da katılım çok güzel, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımız da katıldı. İnsanlar birbirine bağırıp çağırmayı değil konuşmayı, demokrasiyi özlemiş, bugün gerçekten demokrasi şöleni içerisinde bir kongre gerçekleştiriyoruz.

"KAZANAN İYİ PARTİ OLACAK"

İlkadım İlçe başkanı adaylarının birbirine karşı tutumuna da değinen Ataş şunları söyledi;

“İki adayımızın da birbirine ne kadar nezaketli şekilde davrandığını gördünüz. Bu bir yarış ama bu yarışta emin olun parti yönetimi kazançlı çıkacak seçimin kazananı olmayacak. Bunu her zaman söylüyoruz ama laf olsun diye söylemiyoruz bu da bugün burada görüldü. 

"SAMSUNLU HEMŞEHRİLERİMİZİN BAŞI SAĞ  OLSUN"

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız'ın ailesine ve Samsunlu vatandaşa başsağlığı dileyen Ataş “İçimiz buruk bir kongre gerçekleştirdik. Dün  Bafra’daki kongre de aynı şekilde. Tüm Samsunlu hemşehrilerime ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin ülkemizin 2 günde 7 şehidi var bundan dolayı biraz buruk geçti ama yine de güzel bir demokrasi şöleni olduğunu düşünüyorum. İnşallah il kongremiz de aynı hava içerisinde aynı güzellikte gerçekleşecektir. ifadelerini kullandı

"KURTULUŞ ATEŞİNİ SAMSUN’DA YAKIYORUZ"

Samsun ve İlkadım’ın hem geçmişteki hem de günümüzdeki önemine değinen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Samsun tabiki önemsediğimiz bir yer, İlkadım daha da önemli bir yer. Konuşmalarımda da dile getirdim Atatürk’ün ilk ayak bastığı kurtuluş mücadelesini başlattığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini attığı yer. Bu yüzden Genel Başkanımız da defalarca ziyaret etti ve ne kadar önemsediğini bildirdi. Bizim için de çok önemli, inşallah biz de bu iktidardan ve kötü gidişattan kurtuluş ateşini burada yaktık buradan da devam ederiz diye düşünüyorum.” dedi.

Haber Kaynak: Ömer Faruk KOCABAŞ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.