İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın 3. Olağan Genel Kurulu adeta demokrasi şölenine dönüştü. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kurulda, mevcut Başkan Burcu Işıtan Satar, 288 oy alarak yeniden seçildi. Rakibi Alper Aydemir de 141 oy aldı. 

BURCU IŞITAN SATAR GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın genel kurulu Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda başkanlık için Burcu Işıtan Satar ile Alper Aydemir yarıştı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kurul, adeta demoraksi şölenine dönüştü. Daha önce yapılan seçimlerde belirlenen delegeler, sandık başına giderek oy kullandı. Mavi liste ile seçime giren Burcu Işıtan Satar 288, sarı liste ile seçime giren Alper Aydemir ise 114 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Satar, 288 oy ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Seçim sonrası kendisini destekleyen partililerle coşkusunu paylaşan Işıtan, duygusal anlar yaşadı. 

WhatsApp Image 2022-11-27 at 18.57.38 (1)

"GÜZEL BİR ATMOSFERDİ"

Seçim sonuçlarının belirlenmesinin ardından Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, "Çok mutluyuz. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Güzel bir atmosferdi. Kaybeden yok. İkimizde kazandık. Yeni yönetimimize de başarılar diliyorum. Çok güzel şeyler yapacağız. Biliyorsunuz aktif bir şekilde çalışıyorduk şimdi yine harika projelerimiz var" diye konuştu. 

WhatsApp Image 2022-11-27 at 18.57.38

"PARTİMİZ KAZANDI"

Satar'a başarı dileyen İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ise şunları söyledi: 

"Yüksek katılım oldu. Delegasyonumuzun yüzde 90'ı gelip burada oy kullandı. Bu, İYİ Parti'nin iktidar yürüyüşünün göstergesidir. Çok sükunetli bir havada, karşılıklı sevgi ve diyalog içerisinde bir kongre gerçekleştirdik. Bu seçimin sonucunda İYİ Parti kazanmıştır, Samsun kazanmıştır. Haftaya kongre sürecimiz bitiyor. Akabinde İl Başkanlığı seçimimiz var. Ama bizler yine sahadayız. Seçim hazırlıklarımız, seçim için çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İyi Partiyi Samsun'da birinci parti yapacağız, inşallah."

burcu-isitan-satar-mavi-liste-2711

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Yönetim Kurulu Listesi (İlçe Başkan Adayı Burcu Işıtan Satar)

Haber Kaynak: Ömer Faruk Kocabaş

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.