400 delegenin oy kullanacağı İYİ Parti Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi bugün Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'd agerçekleştirildi. İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, kongrede yeniden ilçe başkanı olmak için yarıştı.

IŞITAN'DAN MAVİ LİSTEYE DAVET

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, kongre öncesi açıklamalarda bulunarak, delegeleri mavi listede buluşmaya davet etmiş, 27 Kasım için çok heyecanlıyız. Bilindiği üzere 30 Ekim’de bin 200’den fazla üyemiz oy kullandı ve ilçe kongresinde başkan ve yönetimi belirleyecek 400 delegeyi seçti. Şimdi 400 delegemizde iki aday arasından başkanı ve yönetimini seçecek" ifadelerini kullanmıştı. 

İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar'ın rakibi ise, Alper Aydemir olacak. Öte yandan, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkan adayı olacağı açıklanan Hasan Çakıroğlu, Murat Çetinkaya, Hasan Hesapçı ve Şaban Güleroğlu kongre öncesi adaylıktan çekilmişti.

DELEGELER SANDIK BAŞINDA

400 delege, iki aday arasından başkanı ve yönetimini seçti.

SATAR VE AYDEMİR OY KULLANDI

Mevcut İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar ve rakibi, Alper Aydemir oy kullanarak, birlikte poz verdi. 

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Yönetim Kurulu Listesi (İlçe Başkan Adayı Burcu Işıtan Satar)

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Yönetim Kurulu Listesi (İlçe Başkan Adayı Alper Aydemir)

OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ

17.00 itibariyle oy verme işlemi sona erdi.

WhatsApp Image 2022-11-27 at 17.23.07

BAŞKAN BURCU IŞITAN SATAR OLDU

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın genel kurulu seçimlerinde başkan, 228 oyla Burcu Işıtan Satar seçildi. Aydemir ise, sarı liste ile 114 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı

Haber Kaynak: Ömer Faruk Kocabaş

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.