Samsun İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir'den 'Halk Ekmek' Önerisi Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir, Başkan Demir'e 'Halk Ekmek' önerisi yaparak çağrıda bulundu

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir, ekmek fiyatlarına zam gelmesi nedeniyle, dar gelirli vatandaşların faydalanabilmesi için 'Halk Ekmek' önerisinde bulunup, Başkan Mustafa Demir'en seslenerek, "Samsun Büyükşehir Belediyemizin böyle bir projeyi hayata geçirmesinde bir engel mi vardır?" diye sordu.

'SİMİT BİLE LÜKS OLDU' Aydemir sosyal medya hesabından çağrıda bulunduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Samsun'da ekmeğin ardından simide de zam geldi ve 2,5 TL oldu. Elbette hammadde maliyetinin artışından dolayı mağdur olan fırıncılarımızı bu noktaya eleştiremeyiz. Eleştirinin tek adresi ekonomiyi yöneten kadrolardır. Daha müreffeh bir hayat yaşamasını istediğimiz hemşehrilerimiz için artık simidin bile lüks olması üzücüdür.

Samsun Büyükşehir Belediyemiz en azından dar gelirli vatandaşlarımızı düşünerek 'Halk Ekmek' gibi bir projeyi düşünmelidir. Çok uzaklara gitmeye gerek de yoktur. Çarşamba Belediyemiz bu konuda çalışma başlatmışken, Samsun Büyükşehir Belediyemizin böyle bir projeyi hayata geçirmesinde bir engel mi vardır?"

Ayşe ÇOLAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.