İYİ Parti GİK Üyesi İmren Nilay Tüfekci'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının tanıtım töreni İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla yarın Ömer Halisdemir Salonu'nda yapılacak. Akşener ayrıca belirlenen bazı ilçe başkanlarını da açıklayacak ve il teşkilatıyla toplantı gerçekleştirecek. 

Akaryakıta gece yarısı zam ya da indirim geldi mi? İşte 5 Mayıs Pazar Samsun akaryakıt fiyatları Akaryakıta gece yarısı zam ya da indirim geldi mi? İşte 5 Mayıs Pazar Samsun akaryakıt fiyatları

BAZI İLÇE ADAYLARI DA AÇIKLANACAK

Akşener'in 19 Ocak Cuma günü gerçekleştireceği Samsun programı belli oldu. Akşener, saat 14.30'da Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda karşılanacak. Saat 15.00'te İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Akşener, teşkilatla toplantı yapacak ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alacak. Saat 16.30'da Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da yapılacak programda Akşener, İmren Nilay Tüfekci'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını resmi olarak duyuracak, bazı ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayacak. Önemli açıklamalarda bulunması beklenen Akşener, saat 18.30'da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra Samsun'dan ayrılacak. 

KANAL S'DEN CANLI YAYIN

Öte yandan 14.30'daki karşılama töreni ve 16.30'daki Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci'nin tanıtım töreni Kanal S ve Samsun Canlı Haber'den canlı yayınlanacak. 

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.