İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, GİK Üyesi İmren Nilay Tüfekci'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının tanıtım töreni ve bazı ilçe başkanlarını açıklamak için geldiği Samsun'da temaslarda bulunacak.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Akşener, bugün saat 14.30'da Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda karşılanacak. Saat 15.00'te İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Akşener, teşkilatla toplantı yapacak ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alacak, yol haritası belirlenecek. Saat 16.30'da Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da yapılacak programda Akşener, İmren Nilay Tüfekci'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını resmi olarak duyuracak, bazı ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayacak. Önemli açıklamalarda bulunması beklenen Akşener, saat 18.30'da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra Samsun'dan ayrılacak. 

18-akşener

KANAL S'DEN CANLI YAYIN

Öte yandan 14.30'daki karşılama töreni ve 16.30'daki Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci'nin tanıtım töreni Kanal S ve Samsun Canlı Haber'den canlı yayınlanacak. 

ELVAN İLHAN

Samsunlular dikkat! Meteoroloji uyardı: Şemsiyenizi almadan evden çıkmayın Samsunlular dikkat! Meteoroloji uyardı: Şemsiyenizi almadan evden çıkmayın

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.