Samsun'da konut satışları arttı! Samsun'da konut satışları arttı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Ankara Milletvekili Prof.Dr.Kürşad Zorlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci'nin, dinamizmiyle Samsun'a şimdiden heyecan getirdiğini belirtti.

"SAMSUN'UN ÇOK EKSİKLİKLERİ VAR"

Zorlu, Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Samsun'da iddialı olduklarını kaydeden Zorlu, "Adayımız liyakatiyle, partimize olan katkısıyla, dinamizmiyle Samsun'a yeni bir heyecan getirdi. Bunu şimdiden görebiliyoruz. Samsun'un kentleşme, sosyal devlet anlamında çok eksiklikleri var. Vatandaşlarımız zaten bunu yakından hissediyorlar. İnşallah adayımız bunları çözebilecek iradeye ve yeterliliğe sahip. Biz de İYİ Parti olarak adayımızın sonuna kadar arkasındayız. İnşallah bu seçimde Samsun Büyükşehir ve ilçeleri hep birlikte İYİ Partimize kazandırmak istiyoruz. Samsun İYİ olacak" ifadelerini kullandı.

20 OCAK'I UNUTMADI

Futbol tarihinin kara günü olarak bilinen 20 Ocak'taki elim trafik kazasında hayatını kaybeden futbolculara da Allah'tan rahmet dileyen Zorlu, "20 Ocak tarihinde elim bir kaza neticesinde hayatlarını kaybeden Samsunsporlu futbolcularımız vardı. Bu elim kazanın yıldönümünde futbolcularımızı rahmetle anıyorum. Partim adına Samsun halkına ve Samsunspor taraftarına baş sağlığı dileklerimi iletiyorum."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.