İYİ Parti Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Anıl Türkoğlu ve yönetim kurulu görevlerinden toplu olarak istifa etti.

İYİ PARTİ BAFRA'DA İSTİFA

Samsun'da İYİ Parti'nin Bafra İlçe Başkanlığında, İlçe Gençlik Kollarında toplu istifa şoku yaşandı.

WhatsApp Image 2022-04-18 at 10.19.31.jpeg

Samsun Medya Grubu'nun edindiği bilgiye göre İYİ Parti Bafra İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Türkoğlu ile birlikte, Ana Kademeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Davran, Teşkilat Başkanı Tugay Yerli ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa etti. 

İSTİFANIN GEREKÇESİ UYUMLU ÇALIŞAMAMA

Öte yandan İYİ Parti Bafra İlçe Gençlik Kollarında yaşanan istifanın, İlçe Başkanlığı ile Gençlik Kollarının uyumlu çalışılamamasından kaynaklandığı öne sürüldü.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Öte yandan görevinden istifa eden İYİ Parti Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Türkoğlu'da bir açıklama yaptı.

İstifasına gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösteren Türkoğlu, şunları dile getirdi:

"Gençlik kolları başkanlığından münferit olarak, iş yoğunluğumun olması, daha etkin ve kapsamlı faaliyet gösterebilecek dava arkadaşlarımıza bayrağı devretmek amacı ile görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar İYİ Parti Teşkilatı olarak üzerimize düşen tüm görevleri layıkıyla ile yapmaya gayret ettik. Bu süreçten sonra da İyi Parti çatısı altında ülkemiz için her daim çalışmaya devam edeceğiz. Samsun İl Gençlik Kolları ve Bafra İlçe Gençlik Kolları çatısı altında da faaliyet göstermeye, fikir üretmeye iyiler ailesinde kalmaya gerek şahsım gerekse yönetimimdeki arkadaşlar devam edecektir."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

WhatsApp Image 2022-04-18 at 10.20.01.jpeg 

İYİ Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Anıl Türkoğlu