SELEN GÜLHAN ÇAM GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın 3. Olağan Genel Kurulu adeta demokrasi şölenine dönüştü. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kurulda, mevcut Başkan Selen Gülhan Çam yeniden başkan seçildi. 

YOĞUN KATILIM

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın genel kurulu Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.  Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kurul, adeta demoraksi şölenine dönüştü. Daha önce yapılan seçimlerde belirlenen delegeler, sandık başına giderek oy kullandı. Başkan Çam kullanılan 275 geçerli oy ile yeniden güven tazeledi

"HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Seçim sonuçlarının belirlenmesinin ardından Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam; "Atakum bizden başarı ister, Samsun bizden birliktelik bekler, Türkiye bizden müreffeh ve aydınlık bir gelecek ister. Bu istekleri gerçekleştirmek için milletimiz de bizden gayret, samimiyet ve özverili çalışma bekler. Bizim bu özveriyi göstereceğimize inancımızın tam oldugunu düşünerek, veni yönetimin, başta Atakum olmak üzere tüm İYİ Parti camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Kongrede Divan Başkanı olarak görev yapan Divan Başkanı İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Atakum bizim en güçlü olduğumuz teşkilatlardan bir tanesi. Bize kongreler daha çok düğün havasında geçer. Bizim kongrelerimizin kazananı, kaybedeni olmaz. Gün olur nöbet değişimi olur, hepsi bundan ibaret. Geçtiğimiz dönemde de kongre yapmamızın temel sebebi, milletvekili olacak arkadaşlarımızın kongrelerde aday olmamasına yönelik. Bu adaylardan dolayı gelecekte teşkilatlar boşalmasın onun için öne alınan bir kongre. Türkiye genelinde inşallah önümüzdeki hafta bütün ilçeler bazında kongrelerimizi bitiriyoruz. Ondan sonra 24 Ocağa kadar da il kongrelerimizi yapacağız. Burda arkadaşlarımızla geleceğe dair fikirlerimizi, düşüncelerimizi ve hedeflerimizi, planımızı projemizi  paylaşıyoruz. Bundan sonraki adımları atarken de buna göre yol haritamızı belirliyoruz. 13.Cumhurbaşkanı 6'lı masanın gösterdiği bir aday olacak. Sayın genel başkanlar oturacaklar, konuşacaklar kazanan bir aday üzerinde irtibat kuracaklar. Biz de o adayın arkasında dimdik duracağız" ifadelerini kullandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.