İYİ PARTİ'DE DURSUN AYVAZ İSTİFA ETTİ 

İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz istifa ettiğini açıkladı. Ayvaz, istifa açıklamasında, "Teşkilatı yok sayanın bizim yanımızda hükmü yoktur. Kişisel ikbalimiz veya koltuğu koruyalım düşüncesiyle yapılan yanlışlara ses çıkarmaz kabul edersek o zaman kişiliğimizden ödün vermiş olurduk" dedi. 

Atakum'da farklı bir lezzet "Brew Gorillas"ta Atakum'da farklı bir lezzet "Brew Gorillas"ta

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İY PART' görseli olabilir

"HÜKMÜ YOKTUR"

Ayvaz sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

Yaklaşık 6 yıldır görev yaptığım Alaçam İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ettim. İlçe başkanlığı görevinde İYİ Parti ilçemizde her seçimde Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy almıştır. İlçe teşkilatı olarak bir çok zorlukla karşılaştık. 6 yıllık süreçte birçok vatandaşlarımızın evine misafir olduk, yardımcı olmaya çalıştık, çocuklarımızın sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak gördük, köy köy gezdik. Hep ilklere imza attık. Süreçte çok kıymetli yol arkadaşı ve dostluklar edindik. Sonuç itibariyle hiç etik olmayan davranış ve iftiralara uğradık. Onurumuz her şeyin üstündedir. Her zaman söylediğimi tekrar ediyorum. Teşkilatı yok sayanın bizim yanımızda hükmü yoktur. Kişisel ikbalimiz veya koltuğu koruyalım düşüncesiyle yapılan yanlışlara ses çıkarmaz kabul edersek o zaman kişiliğimizden ödün vermiş olurduk. 

Söz konusu Alaçam ise ilçe teşkilatı olarak dik duruşumuz her zaman ve koşulda Alaçam öncelikli olmuştur. Kimsenin emir eri olmadık olmayacağız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, üyelerimize, İYİ Parti ile gönül bağı olan hemşerilerimize ve tüm Alaçamlı vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ederim. İl divan kurulu üyelerine, İYİ Parti Samsun teşkilat mensuplarına her zaman verdikleri destek için ayrıca teşekkür ederim. İYİki varsınız.

Sonuç olarak mevcut il başkanı ve milletvekili ile çalışma ortamı kalmadığından görevi bırakıyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde aday olan Zergun Deliorman Demirci ve Ramazan Özdemir arkadaşlara başarılar dilerim.Her ikiside Alaçam için değerlidir. Hizmet odaklı nezaket çerçevesinde seçim kampanyası yapacaklarına inanıyorum...

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.