Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor

ADANA DEMİRSPOR - SAMSUNSPOR MAÇ SONUCU 

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmanın 27'inci dakikasında VAR incelemesinde elle oynama kararı sonrası Adan Demirsporlu oyuncu Niang kullandığı penaltı ile takımını 1-0 öne geçirdi. 35'inci dakikada bu kez Samsunspor, Ntcham'ın penaltısıyla skoru 1-1'e getirdi. Oyundan kopmayan Kırmızı - Beyazlılar, 45+4'te Emre Kılınç'ın pası, Holse'nin golü ile 1-2 öne geçti. Yarıda başka gol olmayınca Samsunspor devre arasına 1-2 önde gitti.  

ÖNEMLİ GALİBİYET 

İkinci yarıya kontrollü başlayan Samsunspor, 64'üncü dakikada Emre Kılınç'ın asistini gole çeviren Marius skoru 1-3'e getirdi. Adana Demirspor 70'inci dakikada Yusuf Barası ile gol buldu. Birkaç kez rakip kaleyi zorlayan Yılport Samsunspor, pozisyonlarını gole çeviremedi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca, Samsun temsilcisi rakibini 2-3'lük skorla mağlup ederek, hem deplasmanda ilk galibiyetini aldı. Hem de önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN