Şırnak’ın Silopi İlçe Halk Eğitim Merkezinde kurs eğitmeni olan Cemile Soysal, iğne oyası ve boncuklarla darbe girişimi sırasında şehit olan kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in resmini işledi. Soysal, hazırladığı resmi, şehidin ailesine gönderdi.

Silopi Halk Eğitim Merkezi el sanatları kurs eğitmeni Cemile Soysal, iğne oyası ve boncuklar ile hain darbe girişimi sırasında, darbeci generali vurarak kalkışmanın seyrini değiştiren şehit kahraman Ömer Halisdemir’in resmini işledi. Resmi işlerken boncukları tane tane yerleştiren Soysal, resmi cam çerçeve içerisine yerleştirerek hediye paketi haline getirip, şehidin Niğde’de yaşayan babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e gönderdi.

Soysal, “15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Halisdemir’e Allah’tan rahmet dilediğini belirterek, “Resmini iğne oyası ile boncuklar ile işleyerek yaptım. Şehidimizin kahramanlığından dolayı bunu yaptım. Ailesine hediye olarak gönderdim. Silopi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen’e de teşekkür ediyorum. Büyük katkıları ve destekleri oldu. Yardımcı oldu kendisine teşekkür ediyorum” dedi.