Döşemealtı Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta eğitim öğretime başlayan Ekolojik Kreş’te veli ve öğretmenler bir araya geldi.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilk defa kapılarını açarak öğrenci kabulüne başlayan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’inde branşlarında uzman öğretmenler tarafından eğitim alan 3 ila 5 yaş grubu çocukların velileri kreş yönetimi ve eğitmenlerle bir araya geldiler. Velilere, çocukların yıl boyunca alacağı eğitimlerle ilgili bilgi verildi.

Çıplaklı Mahallesi’nde 3 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen Ekolojik Kreşte, klasik kreş eğitimlerinin yanı sıra çocuklara drama, müzik, boyama ve İngilizce çalışmaları yapılıyor, ayrıca çiftlik hayatının öğretildiği mini uygulama tarlalarıyla çocuklar toprağa dokunuyor ve bahçedeki özel bölümler de tavuk, horoz, tavus kuşu ve ördek gibi hayvanları yakından tanıma imkanı buluyor.

Psikolog ve diyetisyenin de görev yaptığı Antalya’nın ilk Türkiye’nin örnek projesi Ekolojik Kreşte bir araya gelen veliler hem doğa ile iç içe hem de son derece modern bir okulda eğitim alma imkanı sunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve kreş çalışanlarına teşekkür etti. Sınıflarda bir araya gelen veliler çocuklarının öğretmenleriyle hem toplu olarak hem de bire bir konuşma fırsatı bulurken, yemekhane, hobi bahçesi, çiftlik, derslikler ve diğer alanları gezerek çocukların geleceğe hazırlandığı modern kreşi gezme imkanı buldular.