Altın ayakkabı ödüllü, Türk Futbolunun efsane ismi, Tanju Çolak yeni sezonda yazıları ve canlı yorumlarıyla Samsun Medya Grubu'nda 

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu(IIFFHS'ye) göre Dünya Futbolunda Tarihe Geçen '48 Futbol Efsanesinden' birisi olan Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe gibi önemli takımlarda oynayarak 'Gol Krallığı' yaşamış, 1987-1988 futbol sezonunda 39 gol atarak UEFA Altın Ayakkabı ödülünü alan Samsunlu eski milli futbolcu Tanju Çolak yorumları ve köşe yazılarıyla yeni sezonda Samsun Medya Grubu'nda 'Kralın Köşesi'nde sizlerle buluşuyor.

Yılport Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Beypiliç Boluspor'a 2-1 mağlup oldu. Tanju Çolak bu mağlubiyet ile ilgili ''Boluspor'u yenmiş olsaydık eğer Eyüpspor yine kaybetti... Aradaki fark bire düşüyordu, matematik uzmanı ya da ekonomist olabilirsiniz, ancak futbol konusunda hem vallahi hem de billahi sınıfta kaldınız... Bir bunu görmemiştim futbol hayatımda! Bunu da Samsunspor yönetimi sağolsun gösterdi..." ifadelerini kullandı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN