Fenerbahçe Doğuş’un başarılı oyuncusu Ali Muhammed, Avrupa Şampiyonası’nda genç basketbolcuların kendilerini gösterme fırsatı bulduklarını söyleyerek, “Furkan ve Cedi Osman Avrupa Şampiyonası’nda kendilerini gerçekten kanıtladılar” dedi.

Fenerbahçe Doğuş’un başarılı oyuncusu Ali Muhammed, yeni sezon ve gelecek hakkında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin de ev sahibi ülkeler arasında yer aldığı Avrupa Şampiyonası hakkında konuşan Muhammed, “Oynayamadığım için üzgünüm. Oynayabilseydim belki farklı bir sonuç alabilirdik. Ama sakatlıklar bu işin bir parçası. Furkan ve Cedi Osman bu turnuvada kendilerini gerçekten kanıtladılar. Gelecek için Türk Milli Takımı’ndan umutluyum. Güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

“Sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğim”

Sosyal sorumluluk projelerini de desteklediğini hatırlatan tecrübeli yıldız, “Bu projeleri daha büyük organizasyonlara taşımak istiyorum. Yardıma ihtiyacı olan gençlere akıl hocalığı yapıp hem basketbol hem de basketbol dışında hayat tecrübelerimi anlatıp onları daha iyi insanlar yapmak için projelerim olabilir” ifadelerini kullandı.