İSMAİL KARTAL'IN SAMSUNSPOR'DA  İSTEDİĞİ RAKAM ŞOKE ETTİ

2022-2023 sezonunda ismi birçok Süper Lig ekibiyle anılan İsmail Kartal masaya oturduğu Samsunspor'dan yıllık 2 milyon Euro istedi. Fiyat karşısında Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım şoke oldu. 

SAMSUNSPOR'U MASADAN KALDIRDI

Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Samsunspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Teknik direktörlük görebi için gündeme gelen İsmail Kartal'ın istediği yıllık ücret, Samsunspor'u masadan kaldırdı

yıldırım (3)-2

BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM ŞOKE OLDU

Ajansspor'un haberine göre, Başkan Yüksel Yıldırım'la görüşen Kartal, Samsunspor'dan yıllık 2 milyon Euro istedi. Tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal'ın istediği karşısında şoke olan Yıldırım, listesine sürpriz bir ismi ekledi.

SAMSUNSPOR'DA KENAN KOÇAK GÜNDEMDE

Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için gündeme gelen son isim A Milli Takım 'da Stefan Kuntz'un yardımcısı olan Kenan Koçak oldu.

aykut-kocaman-ic

AYKUT KOCAMAN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Öte yandan; Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın ilk olarak Aykut Kocaman'la görüştüğü, Kocaman'ın bu sezon takım çalıştırmak istemediği ve İsmail Kartal ismini önerdiği belirtildi.

samsunspor-sevinc-ic

SAMSUNSPOR'UN LİGDEKİ DURUMU

Spor Toto 1. Lig'in ilk 6 haftasında 2 galibiyet, 3 beraberlik ile 1 mağlubiyet elde eden Samsunspor, 9 puanla 7. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi, milli ara sonrasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.