- Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi için aydınlatma müjdesi verildi.
- İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, talebe sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
- Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde aydınlatma çalışması yapılacağı açıklandı.
- Çalışmaların akşam saatlerindeki aydınlatma sorunlarını gidermesi hedefleniyor.
- Proje ile cadde güvenliği ve gece kullanım konforu artırılacak.
- Resmî kaynak İlkadım Belediyesi; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.
İLKADIM'DA MECİDİYE VE FATİH SULTAN CADDESİ AYDINLANIYOR
Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan vatandaşların sosyal medya üzerinden Başkan İhsan Kurnaz'a ilettiği talepler karşılık bulmaya devam ediyor. Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi için proje sorusu yönelten bir vatandaşa, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’dan aydınlatma müjdesi geldi.

ÇALIŞMA YAPILACAK
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda bir vatandaş, “Başkanım Mecidiye ne olacak, proje yok mu bizim için?” ifadeleriyle talebini dile getirdi. Yorumlara bizzat yanıt veren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Mecidiye ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde 2026 yılı içerisinde aydınlatma çalışması yapılacağını açıkladı.
"MÜJDESİNİ VERELİM"
Başkan Kurnaz, cevabında “Hemşehrim, Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde 2026 yılı içerisinde aydınlatma çalışması yapılacağı müjdesini de verelim o zaman” ifadelerini kullandı.
Samsun'da aranan firari polis takibiyle yakalandı
Samsun dahil 10 ilde dev operasyon: Bakan Yerlikaya uyardı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




