Ak Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, İlkadım teşkilatıyla birlikte ilçedeki mahalle sakinlerini ev ev ziyaret ederek vatandaşların düşüncelerini ve taleplerini dinlediklerini belirtti. 

TALEPLER DİNLENİYOR

Erbin, İlkadım teşkilatı ile birlikte Çay, Kale, Karadeniz, Kökçüoğlu ve Kışla mahalleleri olmak üzere 4 bin üye ziyareti gerçekleştirildiğini açıkladı. Kasım ayı sonuna kadar 43 bin üyenin evlerini ziyaret etmeyi hedeflediklerini kaydededen Erbin, 25 kişilik ekip ile gerçekleştirdikleri ziyaretlerle vatandaşların gelecek dönemle ilgili düşüncelerini öğrenmeyi amaçladıklarını, talep ve önerilerini dinlediklediklerini ifade etti.  

"YOĞUN ÇABA GÖSTERİYORUZ"

Yapılan çalışmalarla ilgili Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Başkan Erbin, "2 buçuk yıldır İlkadım ilçemizde bir çok mahallemizin tüm sokaklarını ve evleri tek tek gezdik. Her cuma, cumartesi günleri 5-6 mahallemizde yaklaşık 60-70 kişilik bazen 90 kişilik ekibimizle beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız, AK Parti'nin tüm vatandaşlarımızın, üyelerimizin, üye olmayanlarımızın herkesin yanında olduğunu göstermektir. Ziyaret ettiğimiz her mahalleyi işaretliyoruz. Düzenli ve tertipli şekilde ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Gelecek dönem için vatandaşların beklentilerini, taleplerini öğrenmek ve dinlemek adına yoğun çaba gösteriyoruz" dedi.  

"VATANDAŞIN İNANCI TAM"

Erbin, 2023 genel seçimleri ile ilgili Samsun hedeflerinden bahseden Erbin, sözlerini şu şekilde sonlardırdı:
"Samsunlu tüm hemşerilerimizin AK Parti'yi 15 senedir birinci parti yaptığını tekrar belirtmek isterim. Bundan dolayı bizim geleceğe dair umutlarımız büyük. Vatandaşlarımızın Samsun ölçeğinde AK Parti'ye olan inancı tamdır. Türkiye büyüdükçe Samsun büyüyecektir." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.