İlkadım ilçesinde her kesim ile ortak akıl buluşmaları gerçekleştirdiğini İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım, "Bugün 2 No'lu Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Ahmet Kabadayı kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların istek, talep ve sorunlarını dinledik. Hep birlikte çay içip güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Şehir içi ulaşım sektöründe ilçemiz için yapılması gerekenler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Gün boyu direksiyon sallayan dolmuş şoförlerimizin istek ve talepleri bu şehir için ulaşımdaki hizmet kalitesi için önemli. Ülkemizdeki akaryakıt ile ilgili bu sorunlar çözüldüğünde Türkiye’deki hayat pahalılığının da önemli ölçüde önüne geçileceğini düşünüyorum. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Davetimize icabet eden ve fikirlerini, önerilerini bizlerle paylaşan dernek Başkanı Ahmet Kabadayı ve şoförlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

WhatsApp Image 2022-03-28 at 13.50.34.jpeg

Vatandaşların ulaşım noktasında problem yaşamaması için artan yakıt zamlarını taşıma sektöründe çalışanları her geçen gün zora soktuğunu ifade eden Samsun 2 No'lu Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Ahmet Kabadayı'da şunları dile getirdi:

"Yıllardır ilkeli ve dürüst bir şekilde sürdürdüğümüz görevimizi yine aynı şekilde devam ettirme gayretindeyiz. 135 üyemizin tamamındaki yönetim anlayışımız, hangi şartlarda olursak olalım yolcularımızın güvenliği ve huzurunu en iyi şekilde sağlamak adına halkımıza hizmet etmek üzerine kurulmuştur. Hizmet ederken de halkımıza en iyi hizmetleri en uygun maliyetle sunma mücadelesini veriyoruz. Şunun bilinmesini isterim ki, artan akaryakıt maliyetleri karşısında vatandaşlarımızın da esnafımızın zor günlerden geçiyor. Vatandaşlarımız vatanını, milletini düşünen, milletin parasını iyi kullanan, iyi işler yapan yöneticileri desteklesinler istiyoruz. Ancak bu bilinç şehirlerimizin ve ülkemizin kalkınması sağlanabilir. Sabahın erken saatinde bizleri yalnız bırakmayarak sorunlarımızı dinleyen Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım’a şahsım ve yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

WhatsApp Image 2022-03-28 at 13.50.45.jpeg

WhatsApp Image 2022-03-28 at 13.50.49.jpeg