İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Ahmet Varol, ilçenin 5 yıldır hizmetten mahrum kaldığını belirterek, "İlkadım demek Samsun demektir. İlkadım'ı eski prestijli günlerine tekrar kavuşturacağız" dedi.

Zorlu Eğitim Kurumları'nda okuma bayramı heyecanı! Öğrencilerin sevinci yürekleri ısıttı Zorlu Eğitim Kurumları'nda okuma bayramı heyecanı! Öğrencilerin sevinci yürekleri ısıttı

"BAŞLICA SORUN KENTSEL DÖNÜŞÜM"

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında projelerinden bahseden iş insanı Varol, "Son 5 yılda İlkadım halkı asli hizmetlerinden bile yoksun kaldı. İlkadım doğusunda Canik, batısında Atakum'la birleşti. İlkadım'ı güneye yani yukarı bölgeye büyütmemiz lazım. Yeni cazibe merkezleri oluşturarak, bulvar altı ve bulvar üstü bölgelerinin yoğunluğunu azaltacak önlemler gerektirmektedir. Takvim olarak 5 yıl kaybettik gibi gözüküyor emin olun çok daha fazlasını kaybettik. Bizim son 5 yılda kentsel dönüşüme girmemiz gerekiyordu. Fakat belediyenin bizden olmayışı bu durumu güçleştirdi.  Çarpık yapılaşma içerisinde yaşamak istemeyen vatandaşlarımız bu bölgelerden çekilmeye başladı. İşte bu yüzden İlkadım'ın en önemli ve başlıca sorunu kentsel dönüşümdür. Bu bölgeleri yeniden inşa ederek İlkadım halkını güvenle, nezih ortamlarda yaşamasını, ayrıca istihdam alanları sağlamak gerekmektedir" diye konuştu.

"YENİ UFUKLAR AÇILACAK"

Belediyelerin esas olan asli hizmetlerini kusursuz bir şekilde yerine getirmesi gerektiğini dile getiren Varol, "Sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yerine getirilmesi artan nüfus ve yükselen hayat standartlarımıza uygun belediyecilik hizmetleri ile donatılmalıdır. İlkadım demek Samsun demektir. İlkadım'ı eski prestijli günlerine tekrar kavuşturacağız. İlkadım'a vizyon projelerle yeni ufuklar açmak başlıca görevim olacaktır. Bu bağlamda siz değerli teşkilat mensubu yol ve dava arkadaşlarımın dua ve desteğini almak beni mutlu edecek ilkadım ilçemize olan hizmet aşkımı körükleyecektir" ifadelerini kullandı. 


(Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır. )

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.