Samsunspor

İkinci devre heyecanı başlıyor! Samsunspor zorlu sınava çıkıyor

Yılport Samsunspor, ikinci devrenin ilk maçında yarın Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi ise, sahasında rakibini yenip, 3 puanı hanesine yazdırmak 

Abone Ol

SAMSUNSPOR GALİBİYET İSTİYOR 

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Ligi'in ikinci devresinin ilk maçında sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Yarın saat 16.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek. Önemli karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, rakibini yenip 3 puanı hanesine yazdırarak, ikinci devreye güzel başlamak.

20'İNCİ RANDEVU 

Kırmızı - Beyazlılar ile Sivasspor daha önce 19 kez birbirine rakip oldu. Bunların 8'ini Yılport Samsunspor kazanırken, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor'un ise 6 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmada 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. 

19 MAÇTA 5 GALİBİYET

Samsunspor, 19 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 17'inci sırada 18 puanı bulunmakta.  Rakip filelere 21 gol gönderen Samsun temsilcisi kalesinde 31 gol gördü. Rakibi Sivasspor ise, bu sezon oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 25 puan topladı.

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.