Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KUTSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, KUTSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile meslek komite başkanlarının katılımında gerçekleştirilen toplantı öncesinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından üyelik beratları takdim edildi.

KUTSO Meclis toplantısına konuk olan Sera Kütahya AVM Müdürü Atakan Tahmas, 2012 yılı Ağustos ayında açılan alışveriş merkezinin bir yıllık değerlendirme sonuçlarını ve istatistik verilerini anlattı.

Alışveriş merkezinin 90 mağaza ile hizmet verdiğini, sinemaya gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyulduğunu belirten Tahmas, gerçekleştirilen etkinlikler, kampanyalar ve sosyal sorumluluk faaliyetleri ile yapılması planlanan organizasyonlar hakkında bilgi verdi.

Sunumun ardından KUTSO Kasım ayı Meclis toplantısının olağan gündem maddelerine geçilerek, Ekim ayına dair toplantı tutanağı ile kararlar, aylık mizan, yönetim kurulu faaliyet raporu sunuldu.

Meclisten Bir Ses bölümünde KUTSO Meclis Üyesi Uzm.Dr.Kayahan Bolel, “Organ Bağışı ve Önemi” konusundaki sunumunu hazirunla paylaştı.

Kayahan Bolel ile Atakan Tahmas’a, KUTSO tarafından eğitim ve kültür hizmeti olarak bastırılan “Kütahya Sanatçıları” eseri, günün anısına takdim edildi.

Kurum ve kuruluşlardaki KUTSO temsilcilerinden bilgi sunumu gündem maddesinde;TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sevim Güral Olgun, kurul tarafından gerçekleştirilmekte olan eğitim faaliyetleri hakkında, KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu KUTSO dergisi konusunda, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer KUTSEV (Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı) çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığındaki KUTSO Kasım ayı olağan meclis toplantısı, konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlanmasından dolayı sona erdirildi.