Samsun'u yönetenlerle ilgili birçok konuda eleştirel yazılarda bulunduk, bulunuyoruz.

Bizlerin kamuoyuna doğru bilgi vermemiz açısından üstlendiğimiz misyon gereği şehrimizde gördüğümüz tüm olumlu veya olumsuz gelişmeleri vatandaşların selameti, hizmet alması, eksikliklerin giderilmesi açısından dile getirmemiz gereken bir konumu elimizden gelen iyi ve en doğru şekilde kullanıyoruz.

Samsun'da hiç mi güzel gelişmeler yok? Hep mi olumsuz gelişmeler oluyor? Elbette hayır.

Şehrimizi yöneten mülki amirlerden, seçilmiş Belediye başkanlarına kadar birçok alanda duygulandıran, insanlığa, yaşama dokunan birçok olumlu gelişme muazzam bir hızla devam ediyor.

Basına yansımayan, yansıtılmayan birçok konuda Kudretli Devletimizin ahlakı ve terbiyesi ile aldığı maaşı sonuna kadar hak ederek elinden gelenin fazlasını yapan yöneticilerimiz, makamda oturup veya açılıştan açılışa koşmanın, kadrajlara boş poz vermenin yerine nerede bir mağdur, mazlum, biçare varsa yardıma koşan seçilmişlerimizle de aynı şehirde yaşamamın gururunu yaşıyoruz.

Mesela şehrimizin bir ilçesinde görev yapan bir kaymakam düşünün. Sabah mesaisine başlamadan kimsesiz aileleri ve yaşlıları ziyaret eden. Akşam mesai sonrası spor kıyafetleri giyerek kimse onu tanımadan, kendini tanıtmadan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden, ihtiyaçlarını karşılar...

Bir belediye başkanı düşünün makamında hiç oturmayan, ama işi gücü ilçesinin mahallesi ve köylerinde 200’e yakın yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelerinin evlerini sıfırdan veya tamiratını yapan, derdiyle dertlenen, güzel dostluklar kurar...

Bir diğerinin ilçesinde yaşayan öğrencilerin elektrik, su, doğalgaz faturalarını ödeyen, hemen hemen her akşam onları ziyaret ederek eksiklerini giderir...

Yüzlerce üniversite öğrencinin okumasını, barınmasını sağlayan, hedefi, hayali gençlerimizin iyi bir geleceğe sahip olmalarıyla birlikte Ülkemize faydalı bireyler olası yönünde mücadele veren Sivil toplum örgütlerimiz (STK) ve iş insanlarımız var.

Makam ve mevkisini, kendine verilen fırsatı, tüm gücünü insanlık adına kullananlardan Allah razı olsun. Allah sayılarını arttırsın ve diğerlerini örnek olsun.

Sevgi ve Saygılarımla