Hepsi Grubu'nun Eski Solisti Gülçin Ergül Kaza Geçirdi! Kahreden Detay! Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül'den sevenlerini üzen haber... Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, araç sürücüsü arkadaşı hayatını kaybetti. İşte ayrıntılar...
Son Dakika... İş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu otomobil, İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR 100 plakalı tırın dorsesine çarptı.

KORKULUKLARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki korkuluklara çarparak durabildi.

SEVGİLİSİ KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ, ÜNLÜ ŞARKICI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetti, şarkıcı Ergül hafif yaralandı.

HEPSİ GRUBU'NUN ESKİ SOLİSTİ HASTANEYE KALDIRILDI

Gülçin Ergül, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı.

6 YILLIK ARKADAŞIYLA MAYIS AYINDA AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

Hepsi Grubu ile yollarını ayırdıktan sonra çalışmalarına devam eden ünlü şarkıcı, 6 yıllık arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile Mayıs ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, aşkı da sosyal medyadan bu fotoğrafla ilan etmişti.

SON KLİBİNDEKİ TESADÜF 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ Sevilen sanatçı, Hepsi grubundan ayrılmasının ardından müzik kariyerine solo olarak devam ediyordu.

Pek çok şarkı yayınlayan Ergül, son olarak geçtiğimiz günlerde "Birbirimize iyi Gelmiyoruz" isimli çalışmasını yayınlamıştı. Klip de çekilmiş olan şarkının sözleri ve klipteki kaza sahnesi detayı, kaza haberi sonrası gündem oldu.

Şarkıda yer alan "Şuurlar kapalı, nabız yok, bitti, nefes yok" ve "Birbirimizi öldürüyoruz" gibi sözler dikkat çekerken, klipte Ergül'ün arka planında gözüken devrilen otomobil "Bu nasıl tesadüf?" dedirtti.

Bir başka sahnede ise Gülçin Ergül aracın içinde kaza geçiriyor ve aracın parçaları havaya uçuşuyor. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından "Sanki içine doğmuş gibi" yorumları yapıldı.

İşte Balıkesir'de yaşanan korkunç kazanın görüntüleri:

''SEN BENİM MELEĞİMSİN'' Erkek arkadaşı Erdal Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, vefat eden sevgilisini paylaştığı kareye ''Sen benim meleğimsin, hep öyleydin aşkım'' notunu düştü.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.