Hayata Anlam Katanlar Derneği Genel Başkanı Murat Değirmenci, "Ağırlıklı olarak insani yardım faaliyeti yapıyoruz bunun haricinde eğitim, çevre faaliyetlerimiz de mevcut. İhtiyacı olan din, dil, ırk farketmeden her türlü vatandaşımızın yardımına koşuyoruz" dedi.

YERİNDE TESPİT 

Kendilerine başvuran vatandaşların durum tespitlerini yerinde yaptıklarını kaydeden Değirmenci, "Tespitleri genellikle aileleri birebir ziyaret ederek yapıyoruz. Yine derneğimize gelip başvuru yapan aileler var ama evlere gitmeden herhangi bir yardım faaliyeti yürütmüyoruz" diye konuştu.

EKİPLER BÖLGEDE

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından da harekete geçerek afetzedelerin yardımına koştuklarını kaydeden Değirmenci sözlerine şunları ekledi:

"Deprem bölgesine, hem Kahramanmaraş'a hem de Gaziantep'e yardımlarda bulunduk. Zaten Gaziantep'te bir temsilciliğimiz var. Onlar Gaziantep merkeze ve Nurdağı'na yaptı. Biz de Samsun olarak hem Kahramanmaraş'a ve Elbistan ilçesine insani yardım faaliyetlerinde bulunduk. Şu an Gaziantep'te 3 tane ekibimiz, Elbistan'da 3 arkadaşımız hala faaliyetlerine devam ediyor."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.