Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, 12 Mayıs'ta ilçede yaşanan sel felaketinde görev yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Grup Amirliği personelini ziyaret ederek başarı belgesi verdi.

samsun haber: Havza'da sel kahramanlarına başarı belgesi

İTFAİYE GRUP AMİRLİĞİNE ZİYARET

Kaymakam Mustafa Ayvat, Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret ederek Grup Amiri Murat Yılmaz ve itfaiye personeliyle bir araya geldi. Ziyarette itfaiyecilerle sohbet eden Ayvat, sel sürecinde gösterilen fedakarlık ve özveri dolayısıyla ekibi tebrik etti.

samsun haber: Havza'da sel kahramanlarına başarı belgesi

SEL SÜRECİNDE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Kaymakam Ayvat, 12 Mayıs'ta Hacı Osman Deresi'nin taşması sonucu meydana gelen sel felaketinde itfaiye ekiplerinin önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Yaşanan süreçte tüm kurumlarımız gibi itfaiyemiz de büyük bir özveri ve gayretle kurtarma ve hayatın normale dönmesi için çalıştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden yardımımıza koşan ve canla başla görevlerini ifa eden tüm itfaiye personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

samsun haber: Havza'da sel kahramanlarına başarı belgesi

"7 GÜN 24 SAAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Havza İtfaiye Grup Amiri Murat Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "7 gün 24 saat esası ile her daim görevimizin başındayız" ifadelerini kullandı.

samsun haber: Havza'da sel kahramanlarına başarı belgesi

BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Samsun’da durdurulan tırdan 129 bin hap çıktı!
Samsun’da durdurulan tırdan 129 bin hap çıktı!
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin sonunda Kaymakam Mustafa Ayvat, Havza İtfaiye Grup Amiri Murat Yılmaz ile Havza İtfaiye Grup Amirliği'nde görev yapan tüm itfaiye personeline başarı belgesi takdim etti.

SASKİ duyurdu! Samsun'a 8 saatlik su kesintisi uyarısı

Mustafa Yalçın'ın organları Samsun'da umut oldu

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: AA